Το βιβλίο των πόνων του σώματος

Κατεβάστε από εδώ το Το βιβλίο των πόνων του σώματος.
Περιέχει πρακτικές οδηγίες για να αντιμετωπίσετε πονοκεφάλους, μουδιάσματα, πιασίματα, και γενικά διάφορα μυοσκελετικά προβλήματα, αλλά και εικόνες για τις προτεινόμενες μαλάξεις. Κατεβάστε επίσης τα παρακάτω βιβλία. Έχουν σχέση με την υγεία σας. Είναι "καθαρά", χωρίς ιούς. Μοιράστε τα με την σειρά σας σε όποιον θέλετε. Όσοι περισσότεροι τα πάρουν τόσο το καλύτερο. Αν ξέρετε κάποιον σχετικό με ιατρική, που να μην είναι υπάλληλος αλλά να αγαπάει την ιατρική και τις θεραπείες, δώστε του ειδικά τα δύο πρώτα.

Μετενσάρκωση

Υπομονή αγαπητοί αναγνώστες (αν υπάρχουν καν αναγνώστες είναι άλλο θέμα!).
Μετά από κάποια προβλήματα και μία βλακεία που έκανα, κατάφερα να μετενσαρκώσω το Κανένας σε νέα διεύθυνση, αλλά χάθηκαν οι αναγνώστες, φωτογραφίες και "Κύριος είδε" τί άλλο.
Θα μου πάρει καιρό να ξανασυνεφέρω την σελίδα.
Αν δείτε "πεθαμένες" συνδέσεις ή "μαύρες" φωτογραφίες παρακαλώ να μου το πείτε.

9 Οκτωβρίου 2016

Τουρσί για τεμπέληδες

Χειμώνας έρχεται και το τουρσί αρχίζει να ταιριάζει σε φασολάδες και άλλα όσπρια.
Είναι καιρός να φτιάξετε το δικό σας, αντί να αγοράσετε αυτό του εμπορίου πατημένο στα χημικά. Συνταγές υπάρχουν δεκάδες. Φυσικά η απλούστερη και ευκολότερη είναι η δική μου!
Δεν έχετε παρά να πάρετε τα βασικά υλικά: καρότα, σέλινο, κουνουπίδι, μελιτζάνα. Κόβετε τα πάντα σε κομμάτια που σας βολεύουν.
Βάζετε νερό με μπόλικο αλάτι στην κατσαρόλα να βράσει και ζεματίζετε για μισό λεπτό τα λαχανικά ίσα ίσα για να πεθάνουν τα βακτήρια στην φλούδα τους. Τα ρίχνετε στο δοχείο που θα τα φυλάξετε, το οποίο φυσικά θα έχετε πρώτα ξεπλύνει με καυτό νερό, για τον ίδιο λόγο.
Όταν τελειώσει το ζεμάτισμα ρίξτε και το νερό μέσα. Προαιρετικά, προσθέστε ρίγανη, καυτερή πιπεριά και κομμάτια σκόρδο. Συμπληρώστε αλάτι και ξύδι κατά βούληση. Αν δεν σας αρέσει το τουρσί πολύ ξυδάτο ή πολύ αλμυρό, βάλτε τις ποσότητες που λένε οι συμβατικές συνταγές. Εγώ δεν έχω πρόβλημα γιατί βάζω αλάτι και ξύδι αδιακρίτως!
Τα σκεπάζετε όλα με καλαμποκέλαιο που είναι αρκετά φθηνό. Αν δεν έχετε πρόβλημα οικονομικό βάλτε ελαιόλαδο. Θα μυρίσει και θα μπαίνει και στις σαλάτες.
Α! και μην ξεχάσετε να βάλετε και πράσινα φασολάκια. Γίνονται πεντανόστιμα.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »