Το βιβλίο των πόνων του σώματος

Κατεβάστε από εδώ το Το βιβλίο των πόνων του σώματος.
Περιέχει πρακτικές οδηγίες για να αντιμετωπίσετε πονοκεφάλους, μουδιάσματα, πιασίματα, και γενικά διάφορα μυοσκελετικά προβλήματα, αλλά και εικόνες για τις προτεινόμενες μαλάξεις. Κατεβάστε επίσης τα παρακάτω βιβλία. Έχουν σχέση με την υγεία σας. Είναι "καθαρά", χωρίς ιούς. Μοιράστε τα με την σειρά σας σε όποιον θέλετε. Όσοι περισσότεροι τα πάρουν τόσο το καλύτερο. Αν ξέρετε κάποιον σχετικό με ιατρική, που να μην είναι υπάλληλος αλλά να αγαπάει την ιατρική και τις θεραπείες, δώστε του ειδικά τα δύο πρώτα.

Μετενσάρκωση

Υπομονή αγαπητοί αναγνώστες (αν υπάρχουν καν αναγνώστες είναι άλλο θέμα!).
Μετά από κάποια προβλήματα και μία βλακεία που έκανα, κατάφερα να μετενσαρκώσω το Κανένας σε νέα διεύθυνση, αλλά χάθηκαν οι αναγνώστες, φωτογραφίες και "Κύριος είδε" τί άλλο.
Θα μου πάρει καιρό να ξανασυνεφέρω την σελίδα.
Αν δείτε "πεθαμένες" συνδέσεις ή "μαύρες" φωτογραφίες παρακαλώ να μου το πείτε.

10 Ιουλίου 2016

Ανέξοδο γλυκό

Αν φτιάξατε το γλυκό λεμόνι που είχα αναρτήσει, θα σας έχει περισσέψει πολύ σιρόπι. Αλλά και απλά αν έχετε σιρόπι από άλλα γλυκά, μπορείτε να φτιάξετε νέο γλυκό χωρίς άλλα έξοδα.
Κρατήστε τις φλούδες από τα γκρέιπ-φρουτ και τα πορτοκάλια που στύβετε για χυμό. Κόψτε τις σε μικρά κομμάτια και φυλάξτε τις στην κατάψυξη. Όταν θα έχετε το επιθυμητό βάρος βάλτε τις στην κατσαρόλα μαζί με το παλιό σιρόπι και βράστε τις για να δέσει και πάλι το σιρόπι.
Η κατάψυξη μαλακώνει την φλούδα και δεν χρειάζεται πάρα πολύ βράσιμο.
Αν φτιάξετε φρέσκες φλούδες βάλτε τις να πάρουν μία βράση και δέστε το σιρόπι την άλλη μέρα για να τους δώσετε χρόνο να μαλακώσουν.
Δοκιμάστε και τις δύο εκδοχές. Καθώς η κατάψυξη δίνει μια περίεργη ζελατινώδη υφή στις φλούδες, αντίθετα με το απλό βράσιμο που τις κάνει πιο τραγανές.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »