Το βιβλίο των πόνων του σώματος

Κατεβάστε από εδώ το Το βιβλίο των πόνων του σώματος.
Περιέχει πρακτικές οδηγίες για να αντιμετωπίσετε πονοκεφάλους, μουδιάσματα, πιασίματα, και γενικά διάφορα μυοσκελετικά προβλήματα, αλλά και εικόνες για τις προτεινόμενες μαλάξεις. Κατεβάστε επίσης τα παρακάτω βιβλία. Έχουν σχέση με την υγεία σας. Είναι "καθαρά", χωρίς ιούς. Μοιράστε τα με την σειρά σας σε όποιον θέλετε. Όσοι περισσότεροι τα πάρουν τόσο το καλύτερο. Αν ξέρετε κάποιον σχετικό με ιατρική, που να μην είναι υπάλληλος αλλά να αγαπάει την ιατρική και τις θεραπείες, δώστε του ειδικά τα δύο πρώτα.

Μετενσάρκωση

Υπομονή αγαπητοί αναγνώστες (αν υπάρχουν καν αναγνώστες είναι άλλο θέμα!).
Μετά από κάποια προβλήματα και μία βλακεία που έκανα, κατάφερα να μετενσαρκώσω το Κανένας σε νέα διεύθυνση, αλλά χάθηκαν οι αναγνώστες, φωτογραφίες και "Κύριος είδε" τί άλλο.
Θα μου πάρει καιρό να ξανασυνεφέρω την σελίδα.
Αν δείτε "πεθαμένες" συνδέσεις ή "μαύρες" φωτογραφίες παρακαλώ να μου το πείτε.

2 Απριλίου 2016

Ροσόλι για τεμπέληδες

Για όσους δεν ξέρουν ροσόλι λέγανε παλιότερα τα γλυκά οινοπνευματώδη ποτά που κέρναγαν στους καλεσμένους.
Χρειάζονται κάποια διαδικασία και αρκετό χρόνο. Όμως, εγώ σας προτείνω μία μέθοδο παρασκευής που είναι ξεκάθαρα για τεμπέληδες, αλλά και για τσιγκούνηδες!
Στην εικόνα βλέπετε σιρόπι από γλυκό λεμόνι που περίσσεψε κατά την παρασκευή του γλυκού. Θα μείνει να κρυώσει και κάποια στιγμή θα το κάνω ροσόλι ή λικέρ λεμόνι αν προτιμάτε.
Βάλτε το σιρόπι που σας περισσεύει σε μπουκάλι, συμπληρώστε ίση ποσότητα τσίπουρο ανακατέψτε και δοκιμάστε το (η μέθοδος είναι και για μπεκρήδες). Αν είναι πολύ γλυκό συμπληρώστε και άλλο τσίπουρο. Μετά από μερικές δομικές θα φτάσετε στην αναλογία που προτιμάτε.
Το ροσόλι σας είναι έτοιμο, με ενδιαφέρουσα γεύση και μυρωδιά.
Καλούς (…ΧΙΚ…) πειραματισμούς!
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »