Το κόψιμο των λαχανικών (καρότα, κρεμμύδια, κολοκυθάκια, καρότα κλπ)
προϋποθέτει αρκετή φασαρία, επειδή πρέπει κάθε τόσο να μεταφέρετε τα
κομματάκια δίπλα και να τα αδειάζετε στην κατσαρόλα ή το τηγάνι.
Ένα κόλπο θα διευκολύνει τα πράγματα.
Εφόσον μαγειρεύετε σε κατσαρόλα με μακρύ χέρι ή σε βαθύ τηγάνι, ακουμπήστε το σανιδάκι κοπής επάνω στο χέρι του σκεύους και στο χείλος του. Έτσι κάθε τόσο απλώς θα σπρώχνετε τα υλικά που θα πέφτουν αμέσως μέσα στο σκεύος.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »
Ένα κόλπο θα διευκολύνει τα πράγματα.
Εφόσον μαγειρεύετε σε κατσαρόλα με μακρύ χέρι ή σε βαθύ τηγάνι, ακουμπήστε το σανιδάκι κοπής επάνω στο χέρι του σκεύους και στο χείλος του. Έτσι κάθε τόσο απλώς θα σπρώχνετε τα υλικά που θα πέφτουν αμέσως μέσα στο σκεύος.