Το βιβλίο των πόνων του σώματος

Κατεβάστε από εδώ το Το βιβλίο των πόνων του σώματος.
Περιέχει πρακτικές οδηγίες για να αντιμετωπίσετε πονοκεφάλους, μουδιάσματα, πιασίματα, και γενικά διάφορα μυοσκελετικά προβλήματα, αλλά και εικόνες για τις προτεινόμενες μαλάξεις. Κατεβάστε επίσης τα παρακάτω βιβλία. Έχουν σχέση με την υγεία σας. Είναι "καθαρά", χωρίς ιούς. Μοιράστε τα με την σειρά σας σε όποιον θέλετε. Όσοι περισσότεροι τα πάρουν τόσο το καλύτερο. Αν ξέρετε κάποιον σχετικό με ιατρική, που να μην είναι υπάλληλος αλλά να αγαπάει την ιατρική και τις θεραπείες, δώστε του ειδικά τα δύο πρώτα.

Μετενσάρκωση

Υπομονή αγαπητοί αναγνώστες (αν υπάρχουν καν αναγνώστες είναι άλλο θέμα!).
Μετά από κάποια προβλήματα και μία βλακεία που έκανα, κατάφερα να μετενσαρκώσω το Κανένας σε νέα διεύθυνση, αλλά χάθηκαν οι αναγνώστες, φωτογραφίες και "Κύριος είδε" τί άλλο.
Θα μου πάρει καιρό να ξανασυνεφέρω την σελίδα.
Αν δείτε "πεθαμένες" συνδέσεις ή "μαύρες" φωτογραφίες παρακαλώ να μου το πείτε.

12 Δεκεμβρίου 2015

Ομελέτα για τεμπέληδες

Οι ομελέτες αρέσουν σε όλους. Εκείνο που ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ είναι η ταχυδακτυλουργίες του να αναποδογυρίζεις τα υλικά με το πιάτο και το τηγάνι για να ψηθούν και από τις δύο μεριές. Και μετά να έχεις να καθαρίζεις και διάφορα που λέρωσες, χώρια τις σχεδόν σίγουρες πιτσιλιές στο πάτωμα ή στον πάγκο.
Ακόμα και το διπλό τηγανάκι δεν σε απαλλάσσει από τις σχετικές δυσκολίες και τα λαδώματα, αφήστε που η ομελέτα είναι μικρή, οπότε αν έχετε να τραπεζώσετε πολλά άτομα η φασαρία είναι μεγάλη.
Ορίστε μία απλή μέθοδος για τεμπέληδες.
Αφού τηγανίσετε τα υλικά σας (κατά την παραδοσιακή συνταγή) τα αφήνετε να κρυώσουν αρκετά και τα ανακατεύετε με τα ήδη χτυπημένα αυγά σε ένα βαθύ αντικολλητικό ταψάκι. Έπειτα βάλτε το σε καλά προθερμασμένο φούρνο. Όταν φουσκώσει θα χαμηλώσετε την φωτιά και θα το αφήσετε ανάλογα με τον όγκο που έχει το μίγμα. Αν έχετε απλό ταψί βουτυρώστε το και βάλτε φρυγανιά για να φτιάξετε αντικολλητική επιφάνεια. Τότε φυσικά θα ανακατέψετε τα υλικά σε άλλο σκεύος.
Φτιάξτε λοιπόν μια τεράστια ομελέτα έστω και μόνο για εσάς. Συντηρείται θαυμάσια σε τάπερ στο ψυγείο για πολλές ημέρες.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »