Το βιβλίο των πόνων του σώματος

Κατεβάστε από εδώ το Το βιβλίο των πόνων του σώματος.
Περιέχει πρακτικές οδηγίες για να αντιμετωπίσετε πονοκεφάλους, μουδιάσματα, πιασίματα, και γενικά διάφορα μυοσκελετικά προβλήματα, αλλά και εικόνες για τις προτεινόμενες μαλάξεις. Κατεβάστε επίσης τα παρακάτω βιβλία. Έχουν σχέση με την υγεία σας. Είναι "καθαρά", χωρίς ιούς. Μοιράστε τα με την σειρά σας σε όποιον θέλετε. Όσοι περισσότεροι τα πάρουν τόσο το καλύτερο. Αν ξέρετε κάποιον σχετικό με ιατρική, που να μην είναι υπάλληλος αλλά να αγαπάει την ιατρική και τις θεραπείες, δώστε του ειδικά τα δύο πρώτα.

Μετενσάρκωση

Υπομονή αγαπητοί αναγνώστες (αν υπάρχουν καν αναγνώστες είναι άλλο θέμα!).
Μετά από κάποια προβλήματα και μία βλακεία που έκανα, κατάφερα να μετενσαρκώσω το Κανένας σε νέα διεύθυνση, αλλά χάθηκαν οι αναγνώστες, φωτογραφίες και "Κύριος είδε" τί άλλο.
Θα μου πάρει καιρό να ξανασυνεφέρω την σελίδα.
Αν δείτε "πεθαμένες" συνδέσεις ή "μαύρες" φωτογραφίες παρακαλώ να μου το πείτε.

21 Δεκεμβρίου 2014

Πώς να φαρδύνετε τα παπούτσια σας

Το μεγαλύτερο πρόβλημα με τα στενά παπούτσια το έχουν οι γυναίκες. Εκτός από την  καταστροφική (για τα γόνατα και την μέση ) συνήθεια να φοράνε τακούνια, αγοράζουν τα παπούτσια τους στενά.
Έτσι υποφέρουν φορώντας τα, αφού τα σκληρά και στενά παπούτσια (που είναι μεν της μόδας, αλλά δεν είναι για τα πόδια) τις χτυπάνε.
Εκτός από το να τα πάτε στον τσαγκάρη για να τα ανοίξει στο καλαπόδι, μπορείτε να τα φτιάξετε μόνοι σας.

 1) Πάρτε ένα δύο φύλλα από εφημερίδα ή τα μεγάλα διαφημιστικά των υπεραγορών (σουπερμάρκετ στα νέα ελληνικά) και τσαλακώστε τα πρόχειρα σε «μασούρι».




 2) Βρέξτε εσωτερικά το παπούτσι στην περιοχή  που θέλει άνοιγμα, με νερό ή με οινόπνευμα.

3) Χώστε μέσα το χαρτί και αρχίστε να το συμπιέζετε με το χέρι από μία ξύλινη κουτάλα, ή με ότι άλλο σας βολεύει.



4) Το συμπιέζετε πολύ καλά και το αφήνετε όλο το βράδυ.
Το οινόπνευμα (ή το νερό) θα μαλακώσει το δέρμα, ενώ το χαρτί θα το κρατήσει τεντωμένο. Έτσι όταν το δέρμα στεγνώσει να έχει φαρδύνει ελαφρά. Το δοκιμάζετε και αν θέλει λίγο ακόμα επαναλαμβάνετε την διαδικασία.


Το δεύτερο μέρος του παπουτσιού που θέλει μαλάκωμα είναι τα σημείο στην φτέρνα.
Το χτυπάτε με κάτι βαρύ ή το τσακίζετε μερικές φορές με τα χέρια. Το δέρμα θα μαλακώσει. Θα μαλακώσει επίσης η χάρτινη ενίσχυση που υπάρχει «σάντουιτς» στο σημείο αυτό. Έτσι θα πάψει να σας χτυπάει. Το καλό με την δεύτερη μέθοδο είναι ότι μπορείτε να βγάλετε το παπούτσι και να το μαλακώσετε  επιτόπου, όταν αρχίσει να σας χτυπάει και πριν σας δημιουργήσει φουσκάλα.
Με αυτήν την μέθοδο, μαλάκωνα τις αρβύλες που φόραγα στο εργοστάσιο. Και αν το κόλπο έπιανε με τις αρβύλες, είναι προφανές ότι θα πιάσει και για κανονικά παπούτσια.








Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »