Το βιβλίο των πόνων του σώματος

Κατεβάστε από εδώ το Το βιβλίο των πόνων του σώματος.
Περιέχει πρακτικές οδηγίες για να αντιμετωπίσετε πονοκεφάλους, μουδιάσματα, πιασίματα, και γενικά διάφορα μυοσκελετικά προβλήματα, αλλά και εικόνες για τις προτεινόμενες μαλάξεις. Κατεβάστε επίσης τα παρακάτω βιβλία. Έχουν σχέση με την υγεία σας. Είναι "καθαρά", χωρίς ιούς. Μοιράστε τα με την σειρά σας σε όποιον θέλετε. Όσοι περισσότεροι τα πάρουν τόσο το καλύτερο. Αν ξέρετε κάποιον σχετικό με ιατρική, που να μην είναι υπάλληλος αλλά να αγαπάει την ιατρική και τις θεραπείες, δώστε του ειδικά τα δύο πρώτα.

Μετενσάρκωση

Υπομονή αγαπητοί αναγνώστες (αν υπάρχουν καν αναγνώστες είναι άλλο θέμα!).
Μετά από κάποια προβλήματα και μία βλακεία που έκανα, κατάφερα να μετενσαρκώσω το Κανένας σε νέα διεύθυνση, αλλά χάθηκαν οι αναγνώστες, φωτογραφίες και "Κύριος είδε" τί άλλο.
Θα μου πάρει καιρό να ξανασυνεφέρω την σελίδα.
Αν δείτε "πεθαμένες" συνδέσεις ή "μαύρες" φωτογραφίες παρακαλώ να μου το πείτε.

21 Νοεμβρίου 2014

Σπιτική μερέντα


Μπορείτε να ταΐζετε τα παιδιά σας με βιομηχανικά προϊόντα πατημένα με τρανς-λιπαρά, χρώματα, συντηρητικά, ενισχυτικά γεύσης, γαλακτοματοποιητές και μπόλικη κάτασπρη -καταστροφική για την υγεία-  ζάχαρη.
Μπορείτε όμως να κάνετε και έναν μικρό κόπο και μέσα σε μια-δυο ώρες να τους φτιάξετε μερέντα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με υγιεινά προϊόντα.
Τα υλικά που έβαλα είναι:
-Πέντε κουτιά κακάο ΧΩΡΙΣ ζάχαρη (χρησιμοποιώ της ΙΟΝ).
-200 γραμμάρια ελαιόλαδο
-200 γραμμάρια φρέσκο αιγοπρόβειο βούτυρο
-500 γραμμάρια μέλι
-900 γραμμάρια (ένα πλαστικό δοχείο) ταχίνι
Ανακατεύω το λάδι, το βούτυρο και λίγο-λίγο το κακάο.











Συμπληρώνω το ταχίνι και ανακατεύω καλά. Έπειτα τα αφήνω λίγη ώρα για να «λαδώσουν» τυχόν σβολαράκια κακάου.
Συμπληρώνω το μέλι και ανακατεύω και πάλι καλά.
Το πόσο πηχτό θα είναι το αποτέλεσμα εξαρτάται από την ποσότητα του μελιού. Αν βάλετε περισσότερο, το ταχίνι θα πήξει πιο πολύ. Αν το θέλετε πιο γλυκό αλλά αραιότερο συμπληρώστε λάδι. Αν βάλετε λίγο νερό, το ταχίνι θα πήξει πολύ και το αποτέλεσμα θα μοιάζει με χαλβά. Επιπλέον δεν μυρίζει καθόλου βούτυρο.
Από ότι καταλαβαίνω θα μπορούσατε να συμπληρώσετε λίγο άρωμα βανίλια ή και αποβουτυρωμένο γάλα.
Πειραματιστείτε με τις ποσότητες. Αν και το αποτέλεσμα είναι νόστιμο (και πραγματικά υγιεινό) αν δεν αρέσει στα παιδιά σας, δεν πειράζει.
Θα θυσιαστείτε εσείς!


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »