Το βιβλίο των πόνων του σώματος

Κατεβάστε από εδώ το Το βιβλίο των πόνων του σώματος.
Περιέχει πρακτικές οδηγίες για να αντιμετωπίσετε πονοκεφάλους, μουδιάσματα, πιασίματα, και γενικά διάφορα μυοσκελετικά προβλήματα, αλλά και εικόνες για τις προτεινόμενες μαλάξεις. Κατεβάστε επίσης τα παρακάτω βιβλία. Έχουν σχέση με την υγεία σας. Είναι "καθαρά", χωρίς ιούς. Μοιράστε τα με την σειρά σας σε όποιον θέλετε. Όσοι περισσότεροι τα πάρουν τόσο το καλύτερο. Αν ξέρετε κάποιον σχετικό με ιατρική, που να μην είναι υπάλληλος αλλά να αγαπάει την ιατρική και τις θεραπείες, δώστε του ειδικά τα δύο πρώτα.

Μετενσάρκωση

Υπομονή αγαπητοί αναγνώστες (αν υπάρχουν καν αναγνώστες είναι άλλο θέμα!).
Μετά από κάποια προβλήματα και μία βλακεία που έκανα, κατάφερα να μετενσαρκώσω το Κανένας σε νέα διεύθυνση, αλλά χάθηκαν οι αναγνώστες, φωτογραφίες και "Κύριος είδε" τί άλλο.
Θα μου πάρει καιρό να ξανασυνεφέρω την σελίδα.
Αν δείτε "πεθαμένες" συνδέσεις ή "μαύρες" φωτογραφίες παρακαλώ να μου το πείτε.

8 Νοεμβρίου 2014

Το ζεστό ρόφημα της λιτότητας

Στο βράσιμο των ζυμαρικών πρέπει να ρίχνετε αλάτι για να μην φεύγουν κάποια θρεπτικά συστατικά στο νερό. Και αν προσέξει το νερό θολώνει και βγαίνει λίγο πηχτό. Μάλιστα, αν παρατηρήσετε, κάποια είδη φτιάχνουν πηχτό ζουμί. Και αν δεν βάλετε πάρα πολύ νερό όπως προτείνεται συνήθως, τότε θα φτιάξετε έναν νόστιμο πηχτό ζωμό.
Αν όπως είπα σε προηγούμενη καταχώρηση ρίξετε και λίγη ρίγανη το τελικό αποτέλεσμα θα είναι πολύ νόστιμο. Σουρώστε το νερό σε μία άλλη κατσαρόλα ή βράστε τα ζυμαρικά σας σε τρυπητό.
Το πίνετε  χλιαρό, ζεστό ή καυτό ανάλογα με την εξωτερική θερμοκρασία και την διάθεσή σας. Σας ζεσταίνει και σας χορταίνει ταυτόχρονα.
Πειραματιστείτε με τις ποσότητες νερού, αλατιού και ρίγανης, καθώς και με το είδος του ζυμαρικού, για να φτιάξετε το «τσάι» που προτιμάτε.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »