Συνήθως όλοι κόβουν το κομμάτι της φέτας που θα χρησιμοποιήσουν μέσα στην άλμη. Όταν τελειώσει η φέτα συνήθως η άλμη πετιέται ή χρησιμοποιείται ακόμη μία δύο φορές. Έτσι κι αλλιώς όμως στο τέλος θα την πετάξετε.
Τότε φροντίστε να σουρώσετε την άλμη. Στο σουρωτήρι θα μείνει μία σημαντική ποσότητα από τρίμματα που διαφορετικά καταλήγουν στην αποχέτευση.
Όμως τα τρίμματα μέσα στην ντοματοσαλάτα δίνουν ιδιαίτερη γεύση, αφού «λασπώνουν» το ζουμί της.
Φυσικά μπορείτε να τα βάλετε στον τραχανά ή σε κάποια πίτα που θα έχετε προγραμματίσει να φτιάξετε.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »
Τότε φροντίστε να σουρώσετε την άλμη. Στο σουρωτήρι θα μείνει μία σημαντική ποσότητα από τρίμματα που διαφορετικά καταλήγουν στην αποχέτευση.
Όμως τα τρίμματα μέσα στην ντοματοσαλάτα δίνουν ιδιαίτερη γεύση, αφού «λασπώνουν» το ζουμί της.
Φυσικά μπορείτε να τα βάλετε στον τραχανά ή σε κάποια πίτα που θα έχετε προγραμματίσει να φτιάξετε.