Το βιβλίο των πόνων του σώματος

Κατεβάστε από εδώ το Το βιβλίο των πόνων του σώματος.
Περιέχει πρακτικές οδηγίες για να αντιμετωπίσετε πονοκεφάλους, μουδιάσματα, πιασίματα, και γενικά διάφορα μυοσκελετικά προβλήματα, αλλά και εικόνες για τις προτεινόμενες μαλάξεις. Κατεβάστε επίσης τα παρακάτω βιβλία. Έχουν σχέση με την υγεία σας. Είναι "καθαρά", χωρίς ιούς. Μοιράστε τα με την σειρά σας σε όποιον θέλετε. Όσοι περισσότεροι τα πάρουν τόσο το καλύτερο. Αν ξέρετε κάποιον σχετικό με ιατρική, που να μην είναι υπάλληλος αλλά να αγαπάει την ιατρική και τις θεραπείες, δώστε του ειδικά τα δύο πρώτα.

Μετενσάρκωση

Υπομονή αγαπητοί αναγνώστες (αν υπάρχουν καν αναγνώστες είναι άλλο θέμα!).
Μετά από κάποια προβλήματα και μία βλακεία που έκανα, κατάφερα να μετενσαρκώσω το Κανένας σε νέα διεύθυνση, αλλά χάθηκαν οι αναγνώστες, φωτογραφίες και "Κύριος είδε" τί άλλο.
Θα μου πάρει καιρό να ξανασυνεφέρω την σελίδα.
Αν δείτε "πεθαμένες" συνδέσεις ή "μαύρες" φωτογραφίες παρακαλώ να μου το πείτε.

23 Νοεμβρίου 2013

Αλλαγή ονόματος

Μετά από σαράντα χρόνια συμβίωσης «τα ρούχα πλύθηκαν μαζί και έχουν γίνει ροζ», που λέει και το τραγούδι. Έτσι κάθε τόσο λέω στην γυναίκα μου διάφορα «κοσμητικά επίθετα» όπως γριά, φώκια, παλιόγρια, κακιά, στρίγγλα κλπ. Τα λέω σιγά δήθεν στα κρυφά αλλά φυσικά αρκετά δυνατά για να τα ακούει. Αυτό την διασκεδάζει και γελάει.
Εχθές λοιπόν πήγαμε με την σύζυγο για να αγοράσουμε κάτι. Ως συνήθως διχάστηκε ανάμεσα σε δύο χρώματα. Μετά από κάποια δευτερόλεπτα αναμονής (είμαι ορμητικός και βιαστικός τύπος και προφανώς ολίγον με ειδικές ανάγκες) την ρώτησα:
-Τί θα γίνει «γριά στρίγγλα που μου έχεις ψήσει το ψάρι στα χείλη»; Θα αποφασίσεις καμιά φορά;
Αυτή άρχισε να γελάει με το όνομα-σιδηρόδρομο και εγώ θυμήθηκα ένα παλιό ανέκδοτο με έναν ινδιάνο. Σας το μεταφέρω:
Ένας ινδιάνος πηγαίνει στο ληξιαρχείο και ζητάει να αλλάξει το όνομά του.
-Πως σας λένε; ρωτάει ο υπάλληλος.
-Με λένε «Μικρή στρογγυλή πέτρα που ξεκινάει από την κορυφή του λόφου, κυλάει στην κατηφόρα, χτυπάει στο βραχάκι και πέφτει στην λίμνη», απαντάει ο ινδιάνος.
-Και ποιο θα είναι το καινούριο σας όνομα;
-Πλάτς!
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »