Το βιβλίο των πόνων του σώματος

Κατεβάστε από εδώ το Το βιβλίο των πόνων του σώματος.
Περιέχει πρακτικές οδηγίες για να αντιμετωπίσετε πονοκεφάλους, μουδιάσματα, πιασίματα, και γενικά διάφορα μυοσκελετικά προβλήματα, αλλά και εικόνες για τις προτεινόμενες μαλάξεις. Κατεβάστε επίσης τα παρακάτω βιβλία. Έχουν σχέση με την υγεία σας. Είναι "καθαρά", χωρίς ιούς. Μοιράστε τα με την σειρά σας σε όποιον θέλετε. Όσοι περισσότεροι τα πάρουν τόσο το καλύτερο. Αν ξέρετε κάποιον σχετικό με ιατρική, που να μην είναι υπάλληλος αλλά να αγαπάει την ιατρική και τις θεραπείες, δώστε του ειδικά τα δύο πρώτα.

Μετενσάρκωση

Υπομονή αγαπητοί αναγνώστες (αν υπάρχουν καν αναγνώστες είναι άλλο θέμα!).
Μετά από κάποια προβλήματα και μία βλακεία που έκανα, κατάφερα να μετενσαρκώσω το Κανένας σε νέα διεύθυνση, αλλά χάθηκαν οι αναγνώστες, φωτογραφίες και "Κύριος είδε" τί άλλο.
Θα μου πάρει καιρό να ξανασυνεφέρω την σελίδα.
Αν δείτε "πεθαμένες" συνδέσεις ή "μαύρες" φωτογραφίες παρακαλώ να μου το πείτε.

10 Σεπτεμβρίου 2013

Σουρεαλιστικό συμπέρασμα 3

Γίνεται αγώνας ποδοσφαίρου ανάμεσα στην κόλαση και τον παράδεισο. Προς το τέλος του δευτέρου ημιχρόνου τα πράγματα ήταν δύσκολα για τον παράδεισο που έχανε 3-0. Έτσι λοιπόν ο Θεός βάζει στο παιχνίδι τον Χριστό. Εκείνος αρχίζει να βάζει απανωτά γκολ, ισοφαρίζει και στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα βάζει το τέταρτο γκολ του Χριστού! Πάνω στον ενθουσιασμό της νίκης, ο Χριστός αρπάζει ένα καζάνι με κοπριές που είχε ο Διάβολος στο πάγκο για τους παίκτες του και άρχισε και τα πετάει στους οπαδούς της κόλασης.
Συμπέρασμα: 
Ιησούς Χριστός νικά και όλα τα κακά σκορπά.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »

Συντήρηση ντομάτας

Ο καλύτερος τρόπος για να φυλάξετε τις ντομάτες σας είναι (εάν έχετε βέβαια χώρο) ένα σκιερό μέρος. Αυτό το ξέρω από πρώτο χέρι, αφού η μάνα μου φύλαγε τις ντομάτες που αγόραζε επάνω σε ένα τραπέζι. Το τραπέζι βρισκόταν σε μία βεράντα με πυκνή σκιά και οι ντομάτες βρίσκονταν επάνω σε μία σιδερένια σίτα για να αερίζονται. Όποιες από αυτές χάλαγαν και μούχλιαζαν τις έβαζε στο φαγητό σαν σάλτσα. Διάλεγε πάντα τις πιο χαλασμένες ντομάτες. Δεν υπήρχε λόγος να τις πετάξει. Δεν έμπαινε καν στον κόπο να βγάλει τα κομμάτια που είχαν μούχλα ή ήταν μαυρισμένα. Τις έστυβε μέσα σε ένα τρυπητό κάθε φορά που χρειαζόταν ντομάτα για το φαγητό.
Εσείς προφανώς επηρεασμένοι από την πολυδιαφημισμένη πολυεθνική πρακτική του να τρώτε μόνο ωραία, γυαλιστερά και μεγάλα πράγματα, ΧΩΡΙΣ να ενδιαφέρεστε για την γεύση τους, σίγουρα θα πετάτε αυτές τις ντομάτες.
Για αυτό σας προτείνω να κάνετε ένα πείραμα:
Πάρτε μία σάπια ντομάτα. Έχει βγάλει μούχλα, έχει αρχίσει να διαλύεται, τρέχουν ζουμιά και έχει την γνωστή μυρωδιά της σάπιας ντομάτας. Διαλύστε την στο μίξερ ή κόψτε την σε κομμάτια ή λιώστε την με το χέρι και βράστε την σε ένα κατσαρόλι. Μετά από μερικά λεπτά θα παρατηρήσετε ότι η άσχημη μυρωδιά χάθηκε και η ντομάτα δεν δείχνει καθόλου ότι ήταν σάπια.
Δεν έχει άσχημη γεύση ούτε άσχημη μυρωδιά. Δεν μπορείτε καν να ξεχωρίσετε αν η ντομάτα ήταν καλή ή «κακή».
Από εδώ και πέρα έγκειται σε εσάς να ξεπεράσετε τις «πολιτισμένες» εντυπώσεις σας.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »