Το βιβλίο των πόνων του σώματος

Κατεβάστε από εδώ το Το βιβλίο των πόνων του σώματος.
Περιέχει πρακτικές οδηγίες για να αντιμετωπίσετε πονοκεφάλους, μουδιάσματα, πιασίματα, και γενικά διάφορα μυοσκελετικά προβλήματα, αλλά και εικόνες για τις προτεινόμενες μαλάξεις. Κατεβάστε επίσης τα παρακάτω βιβλία. Έχουν σχέση με την υγεία σας. Είναι "καθαρά", χωρίς ιούς. Μοιράστε τα με την σειρά σας σε όποιον θέλετε. Όσοι περισσότεροι τα πάρουν τόσο το καλύτερο. Αν ξέρετε κάποιον σχετικό με ιατρική, που να μην είναι υπάλληλος αλλά να αγαπάει την ιατρική και τις θεραπείες, δώστε του ειδικά τα δύο πρώτα.

Μετενσάρκωση

Υπομονή αγαπητοί αναγνώστες (αν υπάρχουν καν αναγνώστες είναι άλλο θέμα!).
Μετά από κάποια προβλήματα και μία βλακεία που έκανα, κατάφερα να μετενσαρκώσω το Κανένας σε νέα διεύθυνση, αλλά χάθηκαν οι αναγνώστες, φωτογραφίες και "Κύριος είδε" τί άλλο.
Θα μου πάρει καιρό να ξανασυνεφέρω την σελίδα.
Αν δείτε "πεθαμένες" συνδέσεις ή "μαύρες" φωτογραφίες παρακαλώ να μου το πείτε.

27 Αυγούστου 2016

Γλυκό πορτοκάλι για τεμπέληδες

Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί κάνουν τόση φασαρία να ξύνουν την φλούδα του πορτοκαλιού, να την κόβουν σε συμμετρικά κομμάτια, να την κρατάνε τυλιγμένη με την οδοντογλυφίδα και να κάνουν τόση φασαρία για να φτιάξουν γλυκό.
Πάρτε πορτοκάλια με παχιά φλούδα.
Ξύστε ελαφριά την φλούδα στον τρίφτη. Αν δεν την ξύσετε καθόλου θα παραμείνει πολύ σκληρή.
Το ξύσμα είτε το κρατάτε για αρωματικό στην κατάψυξη είτε το βάζετε μέσα στο γλυκό. Στην δεύτερη περίπτωση το γλυκό θα γίνει πιο σκούρο.
Κόψτε τα πορτοκάλια στην μέση και κάθε κομμάτι στα τέσσερα.
Από εκεί και μετά ακολουθήστε την κανονική συνταγή.
Το αποτέλεσμα το βλέπετε παρακάτω. Ούτε βρασίματα, ούτε κρύα νερά και άλλες περίεργες διαδικασίες για να βγάλετε ένα γλυκό που απλά φαίνεται ωραίο στο μάτι.
Δοκιμάστε το και καλή σας όρεξη! Φυσικά η συνταγή ισχύει για όλα τα εσπεριδοειδή.
Ά, και μην ξεχάσετε να πείτε στον Σόιμπλε να πάει…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »

Γλυκό πορτοκάλι για τεμπέληδες

Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί κάνουν τόση φασαρία να ξύνουν την φλούδα του πορτοκαλιού, να την κόβουν σε συμμετρικά κομμάτια, να την κρατάνε τυλιγμένη με την οδοντογλυφίδα και να κάνουν τόση φασαρία για να φτιάξουν γλυκό.
Τώρα που είναι και η εποχή τους, πάρτε πορτοκάλια με παχιά φλούδα.
Ξύστε ελαφριά την φλούδα στον τρίφτη. Αν δεν την ξύσετε καθόλου θα παραμείνει πολύ σκληρή.
Το ξύσμα είτε το κρατάτε για αρωματικό στην κατάψυξη είτε το βάζετε μέσα στο γλυκό. Στην δεύτερη περίπτωση το γλυκό θα γίνει πιο σκούρο.
Κόψτε τα πορτοκάλια στην μέση και κάθε κομμάτι στα τέσσερα.
Από εκεί και μετά ακολουθήστε την κανονική συνταγή.
Το αποτέλεσμα το βλέπετε παρακάτω. Ούτε βρασίματα, ούτε κρύα νερά και άλλες περίεργες διαδικασίες για να βγάλετε ένα γλυκό που απλά φαίνεται ωραίο στο μάτι.
Δοκιμάστε το και καλή σας όρεξη! Φυσικά η συνταγή ισχύει για όλα τα εσπεριδοειδή.
Ά, και μην ξεχάσετε να πείτε στον Σόιμπλε να πάει…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »