Το βιβλίο των πόνων του σώματος

Κατεβάστε από εδώ το Το βιβλίο των πόνων του σώματος.
Περιέχει πρακτικές οδηγίες για να αντιμετωπίσετε πονοκεφάλους, μουδιάσματα, πιασίματα, και γενικά διάφορα μυοσκελετικά προβλήματα, αλλά και εικόνες για τις προτεινόμενες μαλάξεις. Κατεβάστε επίσης τα παρακάτω βιβλία. Έχουν σχέση με την υγεία σας. Είναι "καθαρά", χωρίς ιούς. Μοιράστε τα με την σειρά σας σε όποιον θέλετε. Όσοι περισσότεροι τα πάρουν τόσο το καλύτερο. Αν ξέρετε κάποιον σχετικό με ιατρική, που να μην είναι υπάλληλος αλλά να αγαπάει την ιατρική και τις θεραπείες, δώστε του ειδικά τα δύο πρώτα.

Μετενσάρκωση

Υπομονή αγαπητοί αναγνώστες (αν υπάρχουν καν αναγνώστες είναι άλλο θέμα!).
Μετά από κάποια προβλήματα και μία βλακεία που έκανα, κατάφερα να μετενσαρκώσω το Κανένας σε νέα διεύθυνση, αλλά χάθηκαν οι αναγνώστες, φωτογραφίες και "Κύριος είδε" τί άλλο.
Θα μου πάρει καιρό να ξανασυνεφέρω την σελίδα.
Αν δείτε "πεθαμένες" συνδέσεις ή "μαύρες" φωτογραφίες παρακαλώ να μου το πείτε.

14 Αυγούστου 2016

Μπάμιες για τεμπέληδες

Πάω στοίχημα ότι αποφεύγετε τις μπάμιες επειδή έχουν δύο προβλήματα:
Πρώτον θέλουν ένα κουραστικό και πολύωρο «ψείρισμα» για να κόψετε τα κοτσανάκια.
Δεύτερον βγάζουν «σάλια», από τα οποία είναι δύσκολο να απαλλαγείτε.
Ορίστε τι πρέπει να κάνετε:
Πρώτο βήμα: Βάλτε τις μπάμιες στην κατάψυξη. Ο πάγος «σπάει την κυτταρική δομή και θα κάνει τα κοτσανάκια μαλακότερα. Όταν μαγειρευτούν θα είναι τραγανά, τουλάχιστον τα περισσότερα. Αν βρείτε και μερικά σκληρά δεν θα χαλάσει και ο κόσμος αν μασήσετε κάτι σκληρότερο από νερό όπως κάνετε συνήθως.
Δεύτερο βήμα: Όταν ξεπαγώσετε τις μπάμιες ένα σημαντικό ποσό από τα σάλια θα φύγουν στο ξέπλυμα.
Τρίτο βήμα: Είτε βάλετε τις μπάμιες στην κατάψυξη είτε όχι λιώστε στο μπλέντερ μπόλικη ντομάτα και μπόλικο κρεμμύδι. Αδειάστε το στις μπάμιες και ανακατέψτε τις καλά να σκεπαστούν παντού. Έπειτα αφήστε τις στον ήλιο για αρκετή ώρα ή και ώρες αν δεν έχετε πρόβλημα χρόνου. Το «μπάνιο» στην ντομάτα και το κρεμμύδι σε συνδυασμό με την ηλιοθεραπεία εξαφανίζει κυριολεκτικά τα σάλια.
Τέταρτο βήμα: Μαγειρέψτε τις στην κατσαρόλα ή στο ταψί, σκέτες ή με κρέας, κοτόπουλο, ψάρι κλπ. Προσθέστε τα μυρωδικά που προτιμάτε.
Δεν χρειάζεται να παιδεύεστε με καθαρίσματα, τσιγαρίσματα και άλλα περίτεχνα κόλπα που ίσως αναφέρονται στους οδηγούς μαγειρικής.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »