Το βιβλίο των πόνων του σώματος

Κατεβάστε από εδώ το Το βιβλίο των πόνων του σώματος.
Περιέχει πρακτικές οδηγίες για να αντιμετωπίσετε πονοκεφάλους, μουδιάσματα, πιασίματα, και γενικά διάφορα μυοσκελετικά προβλήματα, αλλά και εικόνες για τις προτεινόμενες μαλάξεις. Κατεβάστε επίσης τα παρακάτω βιβλία. Έχουν σχέση με την υγεία σας. Είναι "καθαρά", χωρίς ιούς. Μοιράστε τα με την σειρά σας σε όποιον θέλετε. Όσοι περισσότεροι τα πάρουν τόσο το καλύτερο. Αν ξέρετε κάποιον σχετικό με ιατρική, που να μην είναι υπάλληλος αλλά να αγαπάει την ιατρική και τις θεραπείες, δώστε του ειδικά τα δύο πρώτα.

Μετενσάρκωση

Υπομονή αγαπητοί αναγνώστες (αν υπάρχουν καν αναγνώστες είναι άλλο θέμα!).
Μετά από κάποια προβλήματα και μία βλακεία που έκανα, κατάφερα να μετενσαρκώσω το Κανένας σε νέα διεύθυνση, αλλά χάθηκαν οι αναγνώστες, φωτογραφίες και "Κύριος είδε" τί άλλο.
Θα μου πάρει καιρό να ξανασυνεφέρω την σελίδα.
Αν δείτε "πεθαμένες" συνδέσεις ή "μαύρες" φωτογραφίες παρακαλώ να μου το πείτε.

15 Νοεμβρίου 2015

Εύκολο ψωμί

 Η μέθοδος είναι κινέζικη. Δυστυχώς με πρόλαβαν οι κινέζοι στην σχετική ευρεσιτεχνία!
 Μπορείτε να ψήσετε ψωμί, κέικ ή ότι άλλο ψήνετε στον φούρνο. Το τελικό προϊόν είναι πιο μαλακό, πιο αφράτο και πιο «ζουμερό» από το αντίστοιχο του φούρνου.
Το μειονέκτημα είναι ότι δεν φουσκώνει τόσο πολύ, αφού η θερμοκρασία μόλις που μπορεί να ξεπεράσει τους 100 βαθμούς κελσίου. Έχει όμως το πλεονέκτημα ότι δεν πρόκειται να παραψηθεί ποτέ όση ώρα και να το ξεχάσετε, οπότε δεν τρώτε τίποτε καμένο.
Άλλο πλεονέκτημα είναι ότι κάνετε οικονομία αφού δεν χρειάζεται να ζεστάνετε ολόκληρο φούρνο για ένα κέικ. Βασικά δεν χρειάζεστε καν φούρνο. Αρκεί μία μεγάλη κατσαρόλα!
Μέθοδος: Όλα προετοιμάζονται έτσι όπως σας αρέσει. Στην κατσαρόλα προσθέστε νερό και βάλτε ένα δικτυωτό αντικείμενο  (όπως σίτα, κόφτη για κουλουράκια κλπ) για να μην αγγίζει η φόρμα σας στο νερό. Μόλις το νερό χοχλάσει τοποθετήστε μέσα την φόρμα, σκεπάστε με το καπάκι και αφήστε το να ψηθεί για δέκα έως εξήντα λεπτά ανάλογα με το μέγεθος. Βρείτε τον ακριβή χρόνο με την παλιά καλή μέθοδο του τρυπήματος με  μακρύ μαχαίρι.
Προσέξτε τον ατμό, όταν ανοιγοκλείνετε το καπάκι για να μην σας κάψει.
Παρακάτω μπορείτε να δείτε εικόνες με όλη την διαδικασία.








































Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »