Το βιβλίο των πόνων του σώματος

Κατεβάστε από εδώ το Το βιβλίο των πόνων του σώματος.
Περιέχει πρακτικές οδηγίες για να αντιμετωπίσετε πονοκεφάλους, μουδιάσματα, πιασίματα, και γενικά διάφορα μυοσκελετικά προβλήματα, αλλά και εικόνες για τις προτεινόμενες μαλάξεις. Κατεβάστε επίσης τα παρακάτω βιβλία. Έχουν σχέση με την υγεία σας. Είναι "καθαρά", χωρίς ιούς. Μοιράστε τα με την σειρά σας σε όποιον θέλετε. Όσοι περισσότεροι τα πάρουν τόσο το καλύτερο. Αν ξέρετε κάποιον σχετικό με ιατρική, που να μην είναι υπάλληλος αλλά να αγαπάει την ιατρική και τις θεραπείες, δώστε του ειδικά τα δύο πρώτα.

Μετενσάρκωση

Υπομονή αγαπητοί αναγνώστες (αν υπάρχουν καν αναγνώστες είναι άλλο θέμα!).
Μετά από κάποια προβλήματα και μία βλακεία που έκανα, κατάφερα να μετενσαρκώσω το Κανένας σε νέα διεύθυνση, αλλά χάθηκαν οι αναγνώστες, φωτογραφίες και "Κύριος είδε" τί άλλο.
Θα μου πάρει καιρό να ξανασυνεφέρω την σελίδα.
Αν δείτε "πεθαμένες" συνδέσεις ή "μαύρες" φωτογραφίες παρακαλώ να μου το πείτε.

26 Οκτωβρίου 2013

Σούπα με κόκκαλα

Ως τυπικοί Έλληνες όλοι ψήνετε κατά καιρούς μπριζολάκια στα κάρβουνα, στο τηγάνι, ή στην σχάρα της κουζίνας.
Θα πρέπει επίσης να παραδεχθείτε ότι τα κόκαλα είναι μεγάλος μπελάς, καθώς εμποδίζουν το κρέας να ψηθεί ομοιόμορφα. Επίσης πάνε ουσιαστικά χαμένα, αφού οι θρεπτικές ουσίες τους μένουν ανεκμετάλλευτες.
Όταν φτιάξετε κρέας σε μπριζόλες αφαιρέστε τα κόκαλα και φυλάξτε τα στην κατάψυξη. Όταν θα μαζευτούν αρκετά, μπορείτε να τα βράσετε και να φτιάξετε έναν νόστιμο και θρεπτικό ζωμό για χορτόσουπα.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »