Το βιβλίο των πόνων του σώματος

Κατεβάστε από εδώ το Το βιβλίο των πόνων του σώματος.
Περιέχει πρακτικές οδηγίες για να αντιμετωπίσετε πονοκεφάλους, μουδιάσματα, πιασίματα, και γενικά διάφορα μυοσκελετικά προβλήματα, αλλά και εικόνες για τις προτεινόμενες μαλάξεις. Κατεβάστε επίσης τα παρακάτω βιβλία. Έχουν σχέση με την υγεία σας. Είναι "καθαρά", χωρίς ιούς. Μοιράστε τα με την σειρά σας σε όποιον θέλετε. Όσοι περισσότεροι τα πάρουν τόσο το καλύτερο. Αν ξέρετε κάποιον σχετικό με ιατρική, που να μην είναι υπάλληλος αλλά να αγαπάει την ιατρική και τις θεραπείες, δώστε του ειδικά τα δύο πρώτα.

Μετενσάρκωση

Υπομονή αγαπητοί αναγνώστες (αν υπάρχουν καν αναγνώστες είναι άλλο θέμα!).
Μετά από κάποια προβλήματα και μία βλακεία που έκανα, κατάφερα να μετενσαρκώσω το Κανένας σε νέα διεύθυνση, αλλά χάθηκαν οι αναγνώστες, φωτογραφίες και "Κύριος είδε" τί άλλο.
Θα μου πάρει καιρό να ξανασυνεφέρω την σελίδα.
Αν δείτε "πεθαμένες" συνδέσεις ή "μαύρες" φωτογραφίες παρακαλώ να μου το πείτε.

11 Ιανουαρίου 2010

Η υπενθύμιση

Στο Skydrive του Space είδα κάποιες φωτογραφίες από την Ιεράπετρα. Εκτός του ότι υπήρχε μία από την γειτονιά της γιαγιάς μου είδα και έναν χάρτη, ο οποίος μου θύμισε μια ιστορία από την παλιά Ιεράπετρα που την έλεγε ο πατέρας μου:
Πρίν φύγει το λεωφορείο για τα χωριά ένας τελάλης φώναζε την ώρα αναχώρησης και την διαδρομή. Για αυτήν την απλοϊκή δουλειά είχαν βάλει κάποιον χαζούλη (δεν θυμάμαι πια το όνομα), ο οποίος επιπλέον δεν μπορούσε να πει το ρο. Έτσι σε μια συγκεκριμένη διαδρομή ο τελάλης ανακοίνωνε:
Στις εφτά θα φύγει το λεοφωείο για Γα Λυγιά (Γρα Λυγιά), Μύτος (Μύρτος), Μουνιές (Μουρνιές) γαμμή (γραμμή) και πάει πέρα!
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »