Το βιβλίο των πόνων του σώματος

Κατεβάστε από εδώ το Το βιβλίο των πόνων του σώματος.
Περιέχει πρακτικές οδηγίες για να αντιμετωπίσετε πονοκεφάλους, μουδιάσματα, πιασίματα, και γενικά διάφορα μυοσκελετικά προβλήματα, αλλά και εικόνες για τις προτεινόμενες μαλάξεις. Κατεβάστε επίσης τα παρακάτω βιβλία. Έχουν σχέση με την υγεία σας. Είναι "καθαρά", χωρίς ιούς. Μοιράστε τα με την σειρά σας σε όποιον θέλετε. Όσοι περισσότεροι τα πάρουν τόσο το καλύτερο. Αν ξέρετε κάποιον σχετικό με ιατρική, που να μην είναι υπάλληλος αλλά να αγαπάει την ιατρική και τις θεραπείες, δώστε του ειδικά τα δύο πρώτα.

Μετενσάρκωση

Υπομονή αγαπητοί αναγνώστες (αν υπάρχουν καν αναγνώστες είναι άλλο θέμα!).
Μετά από κάποια προβλήματα και μία βλακεία που έκανα, κατάφερα να μετενσαρκώσω το Κανένας σε νέα διεύθυνση, αλλά χάθηκαν οι αναγνώστες, φωτογραφίες και "Κύριος είδε" τί άλλο.
Θα μου πάρει καιρό να ξανασυνεφέρω την σελίδα.
Αν δείτε "πεθαμένες" συνδέσεις ή "μαύρες" φωτογραφίες παρακαλώ να μου το πείτε.

9 Ιουλίου 2009

Είδες η ξανθιά;

Δυο αυτοκίνητα είχαν μιαν άσχημη σύγκρουση και στραπατσαρίστηκαν και τα δυο άσχημα. Ευτυχώς όμως, οι οδηγοί τους, μια εντυπωσιακή ξανθιά γυναίκα και ένας άντρας δεν έπαθαν τίποτα. Σύρθηκαν έξω από τα αμάξια τους και καθώς βρέθηκαν αντιμέτωποι, πριν ο άντρας αρχίσει να βρίζει, η ξανθιά παίρνοντας το πιο ευγενικό της ύφος είπε:
-Πω, πω... Κοίτα σύμπτωση... Είσαι ένας άντρας. Αυτό είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον. Εγώ είμαι μια γυναίκα... Κοίτα τα αμάξια μας πώς έγιναν: Ένας σωρός άχρηστες λαμαρίνες, αλλά εμείς σωθήκαμε ως εκ θαύματος. Αυτό δεν μπορεί παρά να είναι ένα σημάδι ότι πρέπει να γνωριστούμε καλύτερα. Ίσως ο Θεός θέλει να μας πει με τον τρόπο του ότι πρέπει να γίνουμε φίλοι, ίσως ότι πρέπει να ενώσουμε τις ψυχές μας και να ζήσουμε μαζί...
Ο άντρας το σκέφτεται λίγο και λέει:
-Ίσως πράγματι να είναι σημάδι. Είναι θαύμα που δεν πάθαμε τίποτα!
-Και κοίτα δω!... συνέχισε η ξανθιά, Κι άλλο θαύμα. Το αμάξι καταστράφηκε εντελώς, αλλά αυτό το μπουκάλι με ουίσκυ έμεινε ανέπαφο! Σίγουρα ο Θεός θέλει να πιούμε και να γιορτάσουμε την καλή μας τύχη!
Προτείνει το μπουκάλι στον άντρα, εκείνος το παίρνει γνέφοντας ότι συμφωνεί και κατεβάζει μερικές γερές γουλιές. Το δίνει πίσω στην γυναίκα, εκείνη το παίρνει, βάζει το καπάκι του και το ξαναδίνει στον άντρα.
Ο άντρας ρωτάει απορημένος:
-Εσύ δεν θα πιεις;
-Όχι! λέει η ξανθιά, θα περιμένω πρώτα να έρθει η Τροχαία!
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »