Το βιβλίο των πόνων του σώματος

Κατεβάστε από εδώ το Το βιβλίο των πόνων του σώματος.
Περιέχει πρακτικές οδηγίες για να αντιμετωπίσετε πονοκεφάλους, μουδιάσματα, πιασίματα, και γενικά διάφορα μυοσκελετικά προβλήματα, αλλά και εικόνες για τις προτεινόμενες μαλάξεις. Κατεβάστε επίσης τα παρακάτω βιβλία. Έχουν σχέση με την υγεία σας. Είναι "καθαρά", χωρίς ιούς. Μοιράστε τα με την σειρά σας σε όποιον θέλετε. Όσοι περισσότεροι τα πάρουν τόσο το καλύτερο. Αν ξέρετε κάποιον σχετικό με ιατρική, που να μην είναι υπάλληλος αλλά να αγαπάει την ιατρική και τις θεραπείες, δώστε του ειδικά τα δύο πρώτα.

Μετενσάρκωση

Υπομονή αγαπητοί αναγνώστες (αν υπάρχουν καν αναγνώστες είναι άλλο θέμα!).
Μετά από κάποια προβλήματα και μία βλακεία που έκανα, κατάφερα να μετενσαρκώσω το Κανένας σε νέα διεύθυνση, αλλά χάθηκαν οι αναγνώστες, φωτογραφίες και "Κύριος είδε" τί άλλο.
Θα μου πάρει καιρό να ξανασυνεφέρω την σελίδα.
Αν δείτε "πεθαμένες" συνδέσεις ή "μαύρες" φωτογραφίες παρακαλώ να μου το πείτε.

5 Σεπτεμβρίου 2008

Υψηλή τεχνολογία [υγεία]

Κάποιος τύπος βλέπει έναν φίλο του στο δρόμο και του λέει:
-Άσ’ τα είμαι χάλια. Έχω φοβερούς πόνους στον αγκώνα μου. Δεν ξέρω τι είναι. Πρέπει επειγόντως να δω έναν γιατρό.
-Φίλε μου, του λέει αυτός, έχω νέα για σένα. Στο φαρμακείο στη γωνία έχει ένα μηχάνημα τρομερό. Με ένα μικρό δείγμα ούρων, μπορεί να σου διαγνώσει οτιδήποτε. Άλλωστε τι έχεις να χάσεις, 10 ευρώ στοιχίζει όλο κι όλο.
Ο τύπος πείθεται, πάει σπίτι λοιπόν, γεμίζει ένα ουροδοχείο με λίγα ούρα, πάει στο φαρμακείο με το θαυματουργό μηχάνημα. Ρίχνει στην υποδοχή τα ούρα του, βάζει και 10 ευρώ στην υποδοχή και περιμένει. Σε ένα λεπτό το μηχάνημα αρχίζει να κάνει θορύβους, λαμπάκια αρχίζουν να αναβοσβήνουν και τελικά βγαίνει ένα χαρτάκι που λέει:
-Πάσχεις από tennis elbow, ασθένεια των τενιστών. Θα πρέπει να ξεκουράσεις το χέρι σου, να κάνεις θερμά λουτρά, να αποφύγεις το σήκωμα βαριών αντικειμένων. Σε δύο εβδομάδες θα είσαι καλύτερα.
Το ίδιο βράδυ, ο φίλος μας δε μπορούσε να χωνέψει τις δυνατότητες αυτού του μηχανήματος και πως είναι δυνατόν να κάνει τόσο ακριβή διάγνωση. Σκεπτόταν πόσο προχωράει η επιστήμη και αν είναι δυνατόν να κοροϊδέψει το μηχάνημα. Παίρνει λοιπόν λίγο νερό βρύσης, λίγο αίμα από τον σκύλο του, ούρα από τη γυναίκα του και την κόρη του, αυτο-ικανοποιείται τα ανακατεύει όλα μαζί και πάει στο μηχάνημα. Βάζει το δείγμα στην υποδοχή, βάζει και 10 ευρώ και περιμένει. Το μηχάνημα αρχίζει να κάνει θορύβους, λαμπάκια αναβοσβήνουν και τελικά βγαίνει ένα χαρτάκι που του λέει:
-Το νερό της βρύσης σου είναι πολύ σκληρό. Βάλε φίλτρο.
-Ο σκύλος σου πάσχει από αβιταμίνωση. Δώσε του βιταμίνες.
-Η κόρη σου παίρνει ναρκωτικά. Βρες κλινική αποτοξίνωσης.
-Η γυναίκα σου είναι έγκυος. Δίδυμα κορίτσια. Δεν είναι δικά σου. Βρες δικηγόρο.
-Αν δε σταματήσεις να αυτο-ικανοποιείσαι, ο αγκώνας σου δε θα γίνει ποτέ καλά.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »

Υψηλή τεχνολογία

Κάποιος βρίσκει στον σιδηροδρομικό σταθμό ένα μηχάνημα που έγραφε στην ταμπέλα του:
"Με ένα ευρώ σας λέμε τα πάντα".
Βάζει το ευρώ, βάζει την ερώτηση "ποιος είμαι", πατάει το κουμπί και διαβάζει στο χαρτάκι που του έβγαλε το μηχάμημα:
-Είσαι ο Κώστας Μητσόπουλος και γεννήθηκες στην Εύβοια.
Παραξενεμένος αυτός, πάει στις τουαλέτες, φοράει άλλα ρούχα από την βαλίτσα του και ξαναπάει. Διαβάζει πάλι στο χαρτάκι:
-Είσαι ο Κώστας Μητσόπουλος και γεννήθηκες στην Εύβοια.
Φεύγει, πάει έξω από τον σταθμό, αγοράζει ένα ψεύτικο μούσι, γυαλιά και καπέλλο και επιστρέφει. Βάζει πάλι ένα ευρώ και το μηχάνημα βγάζει καινούριο χαρτάκι που έλεγε:
-Είσαι ο Κώστας Μητσόπουλος, γεννήθηκες στην Εύβοια και με τις σαχλαμάρες που κάνεις μόλις έχασες το τραίνο!
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο »